Specialist in kozijnreparatie en onderhoud
Bel 085 - 303 84 32 of start reparatieverzoek

Een klemmend raam, een deur die niet meer sluit, kapot hang- en sluitwerk, inbraak- of brandschade, tocht- en vochtklachten….

U kunt terecht bij onze servicedienst voor het verhelpen van klachten aan kunststof, aluminium en houten kozijnen (draaiende delen zoals ramen, deuren en schuifpuien).

Uw reparatieverzoek kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week bij ons melden.

 

SKK Kozijnwacht is snel ter plekke en zorgt voor een professionele reparatie van uw kozijnprobleem.

Wij hebben een landelijk netwerk van kozijnwachters die beschikken over de technische kennis en vaardigheden om kozijnreparaties snel en vakkundig uit te voeren. In spoedgevallen nog dezelfde dag.

Hier vindt u meer informatie over een (éénmalige) reparatie.

U kunt ook kiezen voor een onderhoudsovereenkomst á € 4,21 per maand!

(Uw voorkeur voor een onderhoudsovereenkomst kunt u aangeven bij de melding van uw reparatieverzoek)

SKK lost dan niet alleen het probleem met uw raam of deur op maar voert gelijktijdig een preventieve inspectieronde uit van alle draaiende delen in uw woning. Hierbij worden draaidelen opnieuw afgesteld, kleine mankementen direct verholpen en grote klachten voorkomen of vroegtijdig gesignaleerd.

8 van de 10 klachten in één keer opgelost!

 

Kozijnwachters van SKK beschikken over technische creativiteit én een gevarieerde busvoorraad materiaal en gereedschap. Hiermee lossen zij veel kozijnklachten in één keer op, ongeacht het merk of type kozijn-profiel en beslag.  In de SKK-Vakschool trainen monteurs hun technische vaardigheden en worden ze regelmatig geïnformeerd over nieuwe technische ontwikkelingen.

Soms is het niet mogelijk om de kozijnklacht in één keer te verhelpen, bijvoorbeeld omdat er specialistisch materiaal besteld moet worden. In die gevallen treft de monteur een noodvoorziening en wordt de reparatie afgemaakt tijdens een vervolgafspraak. Is er kozijnvervanging of een bouwkundige ingreep nodig dan kan de monteur u daarover adviseren.

Start hier uw reparatieverzoek

Opzoek naar dagelijks onderhoud voor Corporatie, VvE-beheer, Aannemer of Verhuurder? Klik hier!